• GRATIS VERZENDING & RETOUR! Binnen Nederland
  • VOOR 17:00 BESTELD? Vandaag Verzonden!
  • 30 DAGEN RETOUR! Helemaal Gratis!
  • call me 0493 - 782782
homeshopping

Verzending

Al uw bestellingen bij Twyst.nl worden keurig door PostNL of een andere postbezorger thuisbezorgd. Indien de bestelling bij ons op een werkdag vóór 17.00 uur wordt geplaatst, versturen wij nog diezelfde dag en levert PostNL in de regel de volgende dag binnen Nederland. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele vertragingen door PostNL. Op zon- en feestdagen verzenden wij niet en PostNL levert niet.

Bij bestellingen binnen Nederland worden er géén verzendkosten bij het aankoopbedrag berekend. Dit maakt kopen bij Twyst zo aantrekkelijk!

Niet thuis op het moment van bezorging? Geen enkel probleem; indien uw bestelling door de brievenbus past, hoeft u er niet voor thuis te blijven. 

Heeft u een grotere bestelling die wij per pakketdienst dienen te versturen dan ontvangt u een Track&Trace code die u per mail krijgt toegestuurd zodat u altijd kunt zien wat de actuele status van de bestelling is. Zo bent u altijd op de hoogte van de locatie en de fase waarin uw bestelling zich bevindt binnen het distributienetwerk. Wilt u niet dat uw pakket bij de buren afgeleverd wordt, geef dit dan duidelijk aan in het daartoe bestemde veld bij het afrekenen van uw bestelling.

Wanneer u onverhoopt niet in de gelegenheid bent om het pakket in ontvangst te nemen, dan wordt de volgende dag nogmaals geprobeerd het pakket af te leveren. Daarna kunt u het ophalen bij het postkantoor in uw woonplaats.

Wanneer u 7 werkdagen na ontvangst van onze verzendings e-mail nog niks ontvangen hebt, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice op telefoonnummer: 0493 - 782 782 (van 10.00 tot 18.00 uur) of via mail info@twyst.nl. Wij starten een onderzoek in naar uw zending.

Wij hanteren de volgende verzendtarieven:


Nederland Gratis
België: € 4,95
Duitsland: € 4,95
Frankrijk: € 4,95
Verenigd Koninkrijk: € 11,75
Spanje: € 17,75
Zwisterland: € 17,95
Italië: € 14,95
Noorwegen: € 17,75
Portugal: € 29,95
Ierland: € 31,75
Oostenrijk: € 10,50
Denemarken: € 11,00