• GRATIS VERZENDING ! Vanaf €30
  • VOOR 18:00 BESTELD? Vandaag Verzonden!
  • 30 DAGEN RETOUR! Helemaal Gratis!
  • call me 0493 - 782782

Bij Twyst kun je gemakkelijk en veilig betalen. Wij hanteren hierin een strikt privacybeleid en slaan daarom ook nooit persoonsgegevens op onze server op. Betalen bij Twyst.nl kun je doen op de volgende manieren: 

iDEAL

iDEAL is een betaalmethode die ontwikkeld is door verschillende Nederlandse banken om de betaling van online producten te vergemakkelijken. Betalen met iDEAL is heel eenvoudig. 

Als je over internetbankieren beschikt is het betalen via iDEAL een mogelijkheid. Het geld wordt direct van je rekening afgeschreven, waarna jouw bestelling direct door ons ter levering wordt aangeboden. Ben je geïnteresseerd in de uitgebreide mogelijkheden van iDEAL? Voor meer informatie, kijk op Ideal.nl

PayPal

Wij accepteren alle gangbare creditcards – Mastercard, Visa, Discover, American Express - Je kunt met alle genoemde betaalmethoden veilig op onze site betalen. We doen namelijk uitsluitend zaken via de beveiligde betaalservice van PayPal.

Is je bestelling bijna afgerond? Dan vindt er nog een laatste geldigheidscontrole op je creditcard plaats, waarna je pakketje doorgaans dezelfde of de eerstvolgende werkdag aan PostNL wordt aangeboden voor verzending naar het door jou opgegeven adres. Voor meer informatie, kijk op Paypal.com.

Betalen met creditcard / Mastercard / Visa

De afhandeling van je creditcardbetalingen die via onze website worden verricht, worden verwerkt via de uitgebreide fraudemodule van PCI DSS (Payment Card Industry Date Security Standard). Dit is een internationale beveiligingsstandaard, opgesteld door de diverse betaalkaartmaatschappijen. De standaard probeert betaalkaartgegevens te beschermen en zo misbruik van kaartgegevens, en daarmee schade, te voorkomen. PCI DSS stelt eisen aan het verwerken, doorsturen en opslaan van kaartgegevens. Alle bedrijven, zoals onze betalingspartner MultiSafePay, die creditcards en internationale debetpassen accepteren, moeten voldoen aan het veiligheidsvoorschrift PCI DSS. Dit wordt jaarlijks getoetst en helpt fraude te voorkomen. Indien je je betaling via de website verricht, worden je creditcardgegevens bovendien niet aan ons bekendgemaakt. Je kunt dus zonder enig risico gebruikmaken van deze betalingsmethode.

Bank/Giro overschrijving

Het is mogelijk om vooraf te betalen door middel van een bank of girocheque. Let er wel op dat je bij de betaling het ordernummer op de bank of girocheque vermeldt of als kenmerk bij Internetbankieren. Zodra de betaling bij ons binnen is maken wij je bestelling in orde voor verzending.

LET OP; gebruik het ING bankrekeningnummer van onze betalingspartner MultiSafePay (en niet het Twyst bankrekeningnummer vermeld op de website) met het betalingskenmerk bij een overboeking per bank. Mocht je deze gegevens niet meer voorhanden hebben, mail ons even en we sturen je een betaallink toe met deze gegevens. 


Betaal na ontvangst (Pay After)
Eerst je artikel veilig ontvangen, bekijken en vervolgens de keuze maken of je het wilt houden alvorens betaald te hebben? Dat kan door gebruik te maken van de "betaal na ontvangst" methode. Voor deze optie wordt € 1,95 extra gevraagd. Bij deze optie wordt gevraagd om je geboortedatum en rekeningnummer. Deze gegevens zijn noodzakelijk voor onze betalingspartner MultiSafePay/MultiFactor. Na ontvangst van de bestelling, ontvang je via je opgegeven emailades een email van MultiFactor met daarin de informatie hoe je het bedrag van de bestelling kunt overmaken. Hierbij zijn ook weer de bovenstaande betaalopties mogelijk maar wel binnen de termijn van 14 dagen. Let op; de email kan ooit in je spam/ongewenste mail box terecht zijn gekomen. Zorgeloos winkelen, bekijken en betalen wanneer het jou schikt. Betaalgegevens Twyst

IBAN rekeningnummer: NL68INGB0007767429 t.n.v. Twyst te Someren (niet te gebruiken voor een vooruitbetaling per bank, zie hierboven)