• GRATIS VERZENDING ! Vanaf €30
  • MA-VR VOOR 17:00 BESTELD? Vandaag Verzonden!
  • 30 DAGEN BEDENKTIJD! Helemaal Gratis!
  • call me 085 – 890 14 63

Bij Twyst kun je gemakkelijk en veilig betalen. Wij hanteren hierin een strikt privacybeleid en slaan daarom ook nooit persoonsgegevens op onze server op. Betalen bij Twyst.nl kun je doen op de volgende manieren: 


iDEAL
iDEAL is een betaalmethode die ontwikkeld is door verschillende Nederlandse banken om de betaling van online producten te vergemakkelijken. Betalen met iDEAL is heel eenvoudig. 

Als je over internetbankieren beschikt is het betalen via iDEAL een mogelijkheid. Het geld wordt direct van je rekening afgeschreven, waarna jouw bestelling direct door ons ter levering wordt aangeboden. Ben je geïnteresseerd in de uitgebreide mogelijkheden van iDEAL? Voor meer informatie, kijk op Ideal.nl

PayPal
Wij accepteren alle gangbare creditcards – Mastercard, Visa, Discover, American Express - Je kunt met alle genoemde betaalmethoden veilig op onze site betalen. We doen namelijk uitsluitend zaken via de beveiligde betaalservice van PayPal.

Is je bestelling bijna afgerond? Dan vindt er nog een laatste geldigheidscontrole op je creditcard plaats, waarna je pakketje doorgaans dezelfde of de eerstvolgende werkdag aan PostNL wordt aangeboden voor verzending naar het door jou opgegeven adres. Voor meer informatie, kijk op Paypal.com.

Betalen met creditcard / Mastercard / Visa
De afhandeling van je creditcardbetalingen die via onze website worden verricht, worden verwerkt via de uitgebreide fraudemodule van PCI DSS (Payment Card Industry Date Security Standard). Dit is een internationale beveiligingsstandaard, opgesteld door de diverse betaalkaartmaatschappijen. De standaard probeert betaalkaartgegevens te beschermen en zo misbruik van kaartgegevens, en daarmee schade, te voorkomen. PCI DSS stelt eisen aan het verwerken, doorsturen en opslaan van kaartgegevens. Alle bedrijven, zoals onze betalingspartner MultiSafePay, die creditcards en internationale debetpassen accepteren, moeten voldoen aan het veiligheidsvoorschrift PCI DSS. Dit wordt jaarlijks getoetst en helpt fraude te voorkomen. Indien je je betaling via de website verricht, worden je creditcardgegevens bovendien niet aan ons bekendgemaakt. Je kunt dus zonder enig risico gebruikmaken van deze betalingsmethode.

SOFORT Banking
SOFORT Banking is een internationale betaalmethode die direct betalen per bank mogelijk maakt. SOFORT Banking is beschikbaar in veel landen, waaronder Duitsland, Engeland, Nederland, België, Spanje.

Bancontact/Mister Cash
Dé meest gebruikte online betaalmethode voor Belgische consumenten. Handig en snel betalen met bankkaart of Bancontact-app. De betalingen zijn 100% gegarandeerd en kunnen niet eenzijdig worden teruggedraaid.

KBC/CBC

Online betaalmethode voor klanten van KBC en CBC, de grootste consumentenbanken van België.

AfterPay – Achteraf betalen
AfterPay voert voor Twyst.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving My AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

Bank/Giro overschrijving
Het is mogelijk om vooraf te betalen door middel van een bank of girocheque. Let er wel op dat je bij de betaling het ordernummer op de bank of girocheque vermeldt of als kenmerk bij Internetbankieren. Zodra de betaling bij ons binnen is maken wij je bestelling in orde voor verzending.

LET OP; gebruik het ING bankrekeningnummer van onze betalingspartner Mollie(en niet het Twyst bankrekeningnummer vermeld op de website) met het betalingskenmerk bij een overboeking per bank. Mocht je deze gegevens niet meer voorhanden hebben, mail ons even en we sturen je een betaallink toe met deze gegevens. 


Betaalgegevens Twyst
IBAN rekeningnummer: NL90RABO0328790702 t.n.v. Twyst te Nijkerk (niet te gebruiken voor een vooruitbetaling per bank, zie hierboven)