• GRATIS VERZENDING ! Vanaf €30
  • VOOR 17:00 BESTELD? Vandaag Verzonden!
  • 30 DAGEN RETOUR! Helemaal Gratis!
  • call me 0493 - 782782

Bij Twyst kun je gemakkelijk en veilig betalen. Wij hanteren hierin een strikt privacybeleid en slaan daarom ook nooit persoonsgegevens op onze server op. Betalen bij Twyst.nl kun je doen op de volgende manieren: 

iDEAL

iDEAL is een betaalmethode die ontwikkeld is door verschillende Nederlandse banken om de betaling van online producten te vergemakkelijken. Betalen met iDEAL is heel eenvoudig. 

Als je over internetbankieren beschikt is het betalen via iDEAL een mogelijkheid. Het geld wordt direct van je rekening afgeschreven, waarna jouw bestelling direct door ons ter levering wordt aangeboden. Ben je geïnteresseerd in de uitgebreide mogelijkheden van iDEAL? Voor meer informatie, kijk op www.ideal.nl. 

PayPal

Wij accepteren alle gangbare creditcards – Mastercard, Visa, Discover, American Express - Je kunt met alle genoemde betaalmethoden veilig op onze site betalen. We doen namelijk uitsluitend zaken via de beveiligde betaalservice van PayPal.

Is je bestelling bijna afgerond? Dan vindt er nog een laatste geldigheidscontrole op je creditcard plaats, waarna je pakketje doorgaans dezelfde dag nog aan PostNL wordt aangeboden voor verzending naar het door jou opgegeven adres. Voor meer informatie www.paypal.com.

Betalen met creditcard
De afhandeling van je creditcardbetalingen die via onze website worden verricht, worden verwerkt via de uitgebreide fraudemodule van Ogone Payment Services. Dit betekent dat het 3D-secure protocol van toepassing is. Hierbij dient de creditcardgebruiker naast kaartnummer, naam kaarthouder, vervaldatum en CVC-code ook nog een extra "password/wachtwoord" in te voeren ter verificatie. Ogone is een van de grootste afhandelaars van betalingen via internet. Ogone maakt gebruik van een beveiliging volgens het Secure Socket Layer protocol waarbij je creditcardgegevens gecodeerd naar de creditcardmaatschappij worden gestuurd. Deze gegevens zijn niet door derden te onderscheppen. Ook de berichten die door Ogone aan ons worden verzonden, vinden uitsluitend gecodeerd plaats. Je creditcardgegevens worden opgeslagen in de zeer goed beveiligde computers van Ogone Payment Services. Indien je je betaling via de website verricht, worden je creditcardgegevens bovendien niet aan ons bekendgemaakt. Je kunt dus zonder enig risico gebruikmaken van deze betalingsmethode.

Meer over 3D Secure
3D-Secure maakt het betalen op internet nog veiliger. De 3D-Secure technologie is ontwikkeld door Visa en MasterCard. 3D-Secure vormt een extra stap bij het plaatsen van je bestelling die is bedoeld voor jouw veiligheid. Je wordt beschermd tegen misbruik van je creditcardnummer omdat je vóór de betaling eerst je identiteit bevestigt.

Hoe werkt 3D Secure?
Je kaart is niet standaard geactiveerd voor 3D-Secure. Voor het betalen van je bestelling kan gevraagd worden om 3D-Secure te activeren op je kaart. Hierna zal bij elke online verificatie van je creditcard altijd om een digitale handtekening gevraagd worden. Deze code wordt vervolgens meteen door je eigen bank gecontroleerd. Er is een aantal varianten van de digitale handtekening, afhankelijk van je bank. Het kan een zelf gekozen wachtwoord zijn, een password/wachtwoord die verstrekt is door de bank, maar er kan ook gevraagd worden om een digitale handtekening met behulp van een digipas of random reader.


Bank/Giro overschrijving

Het is mogelijk om vooraf te betalen door middel van een bank of girocheque. Let er wel op dat je bij de betaling het ordernummer op de bank of girocheque vermeldt of als kenmerk bij Internetbankieren. Zodra de betaling bij ons binnen is maken wij je bestelling in orde voor verzending.


Betaal na ontvangst (Pay After)

Eerst je artikel veilig ontvangen, bekijken en vervolgens de keuze maken of je het wilt houden alvorens betaald te hebben? Dat kan door gebruik te maken van de "betaal na ontvangst" methode. Voor deze optie wordt € 1,95 extra gevraagd. Bij deze optie wordt gevraagd om je geboortedatum en rekeningnummer. Deze gegevens zijn noodzakelijk voor onze betalingsprovider MultiSafePay/MultiFactor. Na ontvangst van de bestelling, ontvang je via je opgegeven emailades een email van MultiFactor met daarin de informatie hoe je het bedrag van de bestelling kunt overmaken. Hierbij zijn ook weer de bovenstaande betaalopties mogelijk maar wel binnen de termijn van 14 dagen. Let op; de email kan ooit in je spam/ongewenste mail box terecht zijn gekomen. Zorgeloos winkelen, bekijken en betalen wanneer het jou schikt. Betaalgegevens Twyst

IBAN rekeningnummer: NL92 RABO 0125 9434 90 t.n.v. Twyst te Someren
BIC: RABONL2U