• GRATIS VERZENDING ! Vanaf €30
  • MA-VR VOOR 17:00 BESTELD? Vandaag Verzonden!
  • 30 DAGEN BEDENKTIJD! Helemaal Gratis!
  • call me 085 – 890 14 63
Calvin Klein
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Stel een Oplopende Directie in
per pagina
Calvin Klein
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Stel een Oplopende Directie in
per pagina

Calvin Klein ondergoed

Calvin Klein underwear is al jarenlang wereldberoemd. Het merk had in de jaren 60 veel invloed op de ondergoedmarkt, door ook hier merkkleding te lanceren. Tot op de dag van vandaag is het merk razend populair bij ontzettend veel mensen. Het ondergoed van Calvin Klein zit dan ook heerlijk en het ziet er ook nog eens super hip uit.

Boxershorts en dames underwear

Wanneer je eenmaal ondergoed van dit merk heb gedragen, wil je niet meer anders. Of je nou een boxer, slip, of een string van Calvin Klein hebt, het zit allemaal even comfortabel. Het ondergoed van Calvin Klein kenmerkt zich hedendaags door het lekkere katoenen stofje met de elastische band met het logo erop. Naast de boxers voor mannen, maakt Calvin Klein ook mooie lingerie voor de dames en sportief ondergoed.

Calvin Klein voor heren en dames

Het merk heeft zijn grote naam te danken aan de bijzonder grote klanttevredenheid. Kwalitatief, mooi en heerlijk zittend ondergoed, wie wil dat nou niet? Dit is ook de reden dat de hedendaagse boxershorts, tops en al het andere underwear van Calvin Klein al jarenlang hetzelfde worden ontworpen. Op deze manier draagt het merk een herkenbare look en hierdoor weet je jouw favoriete boxershort of ander ondergoed altijd te vinden. Het is eigenlijk zonde om het ondergoed onder je kleding te verbergen, laat vooral een stukje band van je boxer boven je broek verschijnen!