• GRATIS VERZENDING ! Vanaf €30
  • MA-VR VOOR 17:00 BESTELD? Vandaag Verzonden!
  • 30 DAGEN RETOUR! Helemaal Gratis!
  • call me 085 – 890 14 63
String - Dames
Stel een Oplopende Directie in
per pagina
String - Dames
Stel een Oplopende Directie in
per pagina

Dames string

Dames string

De string is onder dames een erg populaire vorm van ondergoed. Eén op de drie vrouwen draagt zelfs een string. Waar de string eerder nog gekwalificeerd was als louter sexy, uitdagend, prikkelend en zelfs onesthetisch ondergoed, zijn de tijden gelukkig veranderd, want de dames string is inmiddels het meest gedragen ondergoed. Dames strings zijn dan ook een must have voor iedere vrouw. De string, ook wel g-string of tangaslip genoemd, bedekt aan de voorzijde het geslachtsdeel en gaat middels een dun stukje stof (zoals katoen of polyamide) via het middel door de bilspleet.

Het ontstaan van de string voor dames

Veel verschillende volksstammen dragen al duizenden jaren lang kledingstukken die op de huidige dames strings lijken. Maar de dames string zoals we deze nu kennen, stamt af van de strings die Braziliaanse vrouwen en danseressen in de jaren ’70 droegen. In de jaren zeventig deed de string, toen nog tanga genoemd, hier zijn intrede. In het begin werd de string door de vrouw voornamelijk als badmode gedragen. Maar de dames strings werden langzaam doorontwikkeld, waardoor ze ook als ondergoed gedragen werden. Dames gingen steeds vaker een string dragen, maar dan meer als gewoon ondergoed en niet uitsluitend als sexy lingerie. De reden hiervoor was dat dames strings niet zichtbaar zijn onder kleding, of u nou een spijkerbroek of een mooie avondjurk draagt. En daarnaast komen de billen van dames bij het dragen van een string erg mooi uit. Zeker iets wat door uw partner gewaardeerd wordt.

Verschillende soorten dames strings

Geen enkel kledingstuk kent zoveel variatie als de dames string. Dames strings vind je in veel verschillende soorten en maten en in alle kleuren van de regenboog. De stoffen variëren van basic katoen tot luxe zijde en kant. En dat van de meest uiteenlopende merken zoals Emporio Armani, RJ Bodywear en Sloggi.