• GRATIS VERZENDING vanaf €30,-
 • VOOR 17:00 BESTELD? Vandaag Verzonden!
 • 30 DAGEN RETOUR! Helemaal Gratis!
 • call me0493 - 782782

Meest gestelde vragen

Veelgestelde vragen over bestellingen:

 

Ik heb per ongeluk meerdere bestellingen geplaatst. Hoe te handelen?

Per ongeluk meerdere bestellingen geplaatst? Stuur dan een e-mail naar info@twyst.nl en geef aan welke bestellingen u wenst te annuleren. 

Vergeet niet om het referentienummer te vermelden in uw e-mail. Wij kunnen zo namelijk direct inzien om welke orders het gaat.


Hoe kan ik betalen?

Betalen op Twyst.nl kunt u doen op de volgende manieren:

  • Direct online betalen via iDEAL. Hier is geen creditcard voor vereist.
  • Betalen door middel van een creditcard. Wij accepteren alle gangbare creditcards.
  • Betalen via PayPal.
  • Onder vermelding van het ordernummer kunt u ook betalen met een bankoverschrijving. Uw bestelling wordt direct in orde gemaakt op het moment dat het geld op onze rekening is bijgeschreven.


Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Als u een bestelling plaatst in onze webwinkel krijgt u een bevestiging per e-mail. Deze wordt verzonden op het moment dat uw bestelling zich in het sorteerproces van de postbezorger bevindt. Dit kan dus later in de avond zijn. 

In de meeste gevallen valt de bestelling de volgende dag door de brievenbus of staat de postbezorger bij u aan de deur. De enige uitzonderingen hierop betreffen artikelen die niet meer voorradig zijn of leverbaar. Ook kan het betalen per bank voor vertraging in het leverproces zorgen. De snelheid van overschrijvingen verschilt per bank maar maximaal na 4 dagen staat het bedrag bijgeschreven op ons bankrekeningnummer. Wij kunnen uw bestelling namelijk pas verwerken op het moment dat een geldstorting op de rekening van Twyst.nl staat bijgeschreven. 

Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen door PostNL! 

Ik ben mijn wachtwoord voor de webwinkel vergeten. Wat moet ik nu doen?

Wachtwoord vergeten? Geen enkel probleem, op onze website kunt u zo een nieuw wachtwoord aanvragen. 

Ga hiervoor naar het inloggedeelte (rechtsboven) van de webwinkel en klik op "wachtwoord vergeten?". Lees vervolgens de instructies. U krijgt een nieuw wachtwoord toegestuurd naar het door u opgegeven e-mailadres. 


Ik zie dat een artikel is uitverkocht. Komt dit artikel nog op voorraad?

Als een artikel is 'uitverkocht' gaat het hier vaak om een tijdelijk mode item. Wij kunnen dit artikel dan helaas ook niet meer leveren. 

Wordt er aangegeven dat een artikel 'niet meer voorradig' is, dan is dit artikel vaak al in bestelling bij onze leveranciers. De levertijd kan dan wat langer in beslag nemen maar komt sowieso terug in ons assortiment!


Ik wil een bestelling/artikel retour sturen. Hoe kan ik dit het beste doen?

Bestelde artikelen kunt u binnen 30 dagen na ontvangst aan ons retourneren. Maakt u uw retour wel kenbaar bij ons binnen 14 dagen (zie alle informatie over onder de button "retourneren"). De artikelen dienen dan wel ongedragen, incl. labels, in de originele verpakking bij ons binnen te komen. 

Retourzendingen kunnen alleen vanuit Nederland gratis geretourneerd worden naar ons antwoordnummer dat u ontvangt na het aanmelden van uw retour via telefoon of mail of dat u vindt op de achterkant van de bijgesloten pakbon bij uw bestelling. Vanuit het buitenland stuurt u de artikelen retour naar ons vestigingsadres en betaalt u de portokosten zoals die in uw land gelden bij verzendingen naar Nederland. 


Is het ook mogelijk mijn bestelling zelf af te halen i.p.v. het te laten verzenden?

Momenteel bieden wij deze mogelijkheid niet aan. Bestellingen worden door de postbezorger naar een door u opgegeven adres verstuurd.


Verzend Twyst.nl ook onder rembours?

In de regel verzenden wij alle bestellingen door PostNL naar het door jou opgegeven adres. Wij bieden echter wel de mogelijkheid aan om bestellingen onder rembours te betalen (alleen in Nederland mogelijk!). 

Om een bestelling onder rembours te laten versturen, dient u eerst een mail naar ons te sturen om dit aan te geven.

LET OP: er wordt een extra bedrag van € 17,- berekend voor een rembourszending.


Ik wil iemand ondergoed als cadeau geven. Hoe pak ik dit aan?

U volgt de normale bestelprocedure en onder een besteld artikel kunt u "cadeauservice" aanvinken. U kunt kiezen in welk verpakkingstype u uw cadeau(s) gratis wil laten inpakken. Optioneel kunt u er een kaartje met de door u gekozen persoonlijke tekst bijvoegen. Eventueel andere opmerkingen kunt u kwijt in het daartoe bestemde vak onderaan de pagina. Zoals hieronder beschreven kunt u uw cadeau naar een afwijkend afleveradres laten zenden.


Mijn bestelling moet op een ander adres worden afgeleverd. Is dit mogelijk?

Als u eenmaal in het bestelproces op Twyst.nl zit, zal u altijd om een adres gevraagd worden. U voert eerst uw eigen adresgegevens in en vervolgens heeft u de mogelijkheid om een ander afleveradres (indien afwijkend van uw adresgegevens) op te geven. Zo kunt u bijv. iemand verrassen met een leuk cadeau.


Ik wil een artikel of merk bestellen maar zie het niet op jullie site staan. Wat nu?

Op zoek naar een specifiek item maar u ziet het niet op onze website staan? Meld ons dat dan door een mail te richten aan info@twyst.nl

Wij nemen direct contact op met onze leveranciers om na te gaan of het item dat u wenst te bestellen nog leverbaar is.

Zijn alle merkartikelen origineel en niet fake?

Wij garanderen de echtheid van al onze merkartikelen. Indien er enige twijfel bestaat, mag u altijd bij onze leverancier informeren. Indien mogelijk, sturen wij ook altijd de originele verpakking mee (mits deze door de brievenbus kan bij een brievenbuszending). Enkele merken hebben een echtheidsgarantielabel.


Zijn de prijzen op Twyst.nl inclusief BTW en verzendkosten?


Alle genoemde prijzen op Twyst.nl zijn inclusief BTW en verzendkosten.|


Zit er garantie op de producten van Twyst?

Voor alle producten van Twyst  geldt de wettelijke garantie. Twyst verkoopt alleen producten van A-merken dus de kwaliteit is doorgaans perfect. Mocht je echter toch een ondeugdelijk product geleverd krijgen, dan zorgen wij ervoor dat je een vervangend exemplaat ontvangt óf je geld terug krijgt._______________________________________

Staat uw vraag hier niet tussen?
Stuur ons dan een e-mail via info@twyst.nl. Wij helpen u graag verder met het beantwoorden van uw vragen!