• GRATIS VERZENDING ! Vanaf €30
  • MA-VR VOOR 17:00 BESTELD? Vandaag Verzonden!
  • 30 DAGEN RETOUR! Helemaal Gratis!
  • call me 085 – 890 14 63
String - Heren
Stel een Oplopende Directie in
per pagina
String - Heren
Stel een Oplopende Directie in
per pagina

Heren string – mannen string online kopen bij Twyst!

Heren string – mannen string

De string kent inmiddels al een lange geschiedenis. Honderden jaren geleden werd deze al gedragen. De herkomst van de string ligt bij de primitieve volksstammen. Sinds 1970 is de string bij zowel mannen als vrouwen enorm in populariteit toegenomen. De string, ook wel g-string of tangaslip genoemd, bedekt aan de voorzijde het geslachtsdeel en gaat middels een dun stukje stof (zoals katoen of polyamide) via het middel door de bilspleet. In de 21e eeuw hebben modeontwerpers er een hele uitdaging van gemaakt om de heren string in verschillende minimalistische ontwerpen op de markt te brengen. Deze minimalistische ontwerpen hebben er mede voor gezorgd dat de string voor mannen nu zo populair is geworden. Wist je dat wereldwijd één op de vijf mannen de string op regelmatige basis draagt?

De herenstring: comfortabel én sexy

Strings hebben niet alleen voor vrouwen, maar ook voor mannen een heleboel voordelen. Zo zit een herenstring erg comfortabel, maar zijn ze ook nog eens erg sexy. En aangezien heren tegenwoordig ook steeds vaker strakke broeken dragen, komen er door het dragen van een mannenstring ook geen lijntjes in de broek te zitten en komen de billen erg mooi uit. Iets wat uw partner waarschijnlijk ook wel kan waarderen.

Mannenstring van hoogwaardige kwaliteit

De herenstrings die we bij Twyst verkopen, zijn allemaal van een hoogwaardige kwaliteit. Uitsluitend strings van kwaliteitsmaterialen die een goede pasvorm garanderen, zijn verkrijgbaar in onze webshop. Zoals gezegd hebben diverse modeontwerpers zichzelf in de 21e eeuw gefocust op het maken van prachtige ontwerpen van de heren string. Een keur van deze merken verkopen we bij Twyst. Hierbij kunt u onder andere denken aan heren strings van de merken Emporio Armani, HOM en Mundo Unico.