• GRATIS VERZENDING ! Vanaf €30
  • VOOR 17:00 BESTELD? Vandaag Verzonden!
  • 30 DAGEN RETOUR! Helemaal Gratis!
  • call me 0493 - 782782

Retourneren / Ruilen

Bevalt je aankoop niet? Is het onverhoopt stuk? Dat is pech natuurlijk. Maar gelukkig zijn wij soepel met retourneren en ruilen. Dus: kop op!
 
Dit beloven wij je:
 
Na ontvangst heb je 30 dagen de tijd om je bestelling retour te sturen.
 
We zeuren nooit over waarom je iets terugstuurt. We storten je geld gewoon zo snel mogelijk terug, uiterlijk 14 dagen na jouw mededeling. Terugsturen vanuit Nederland is gratis.
 
Retourneren/ruilen in 5 stappen
 
Van ruilen komt huilen? Niet bij Twyst. Volg deze 5 stappen en we maken je blij met een nieuw artikel. Als je je geld terug wilt, is dat ook goed.
 
1. Laat ons binnen 14 dagen nadat je je bestelling hebt ontvangen, weten dat je een artikel terug wilt sturen of ruilen.
2. Het retourformulier zit bij je bestelling. 
3. Wil je een artikel ruilen (alleen mogelijk in Nederland)? Bestel of reserveer alvast het juiste artikel, anders is dat misschien niet meer in jouw maat verkrijgbaar. Dat zou jammer zijn. 
4. Was het artikel niet. Laat alle labels erin zitten. En stuur het, indien mogelijk, in de originele verpakking terug.
5. Als wij het artikel binnen hebben, stort onze betalingsprovider MultiSafePay het aankoopbedrag meteen terug op je bankrekening, creditcard of PayPal-account.
 
Eventueel betaalde verzendkosten voor het heenzenden door Twyst worden alleen vergoed bij het volledig retourneren van de bestelling. Heb je geen verzendkosten betaald doordat je boven het grens aankoopbedrag uitkomt van gratis verzending (dit verschilt per land), maar retourneer je (een) artikel(en) waarmee je weer onder dat grens aankoopbedrag komt, dan betaal je alsnog verzendkosten voor het heenzenden door Twyst en verrekenen we dit met het aankoopbedrag van je geretourneerde artikelen of het artikel. Hierbij moet uiteraard ook aan retourprocedure voldaan zijn. 
 
Voor het retourzenden vanuit Nederland aan Twyst hoef je geen verzendkosten te betalen want hiervoor kun je (nog) gebruik maken van ons gratis antwoordnummer. Vanuit het buitenland zijn de retourkosten voor jezelf en betaal je de in jouw land geldende tarieven voor een verzending naar Nederland. 

Je kunt ook het modelformulier voor herroeping hier downloaden en gebruiken.

 
Uitzonderingen op onze soepele regels
Je begrijpt vast wel dat er uitzonderingen zijn op het soepele retourneren/ruilen bij Twyst. Maar als jij gewoon netjes met de spullen omgaat, is er niets aan de hand.
 
Artikelen die worden geruild of teruggestuurd, mogen niet zijn gedragen. Passen mag natuurlijk wel mits het niet direct op de huid gepast wordt dus met een short of slip eronder. Ook mag een artikel niet zijn gewassen of het labeltje eruit zijn geknipt. Als een teruggestuurd artikel hieraan niet voldoet of beschadigd is, kunnen wij hiervoor kosten in rekening brengen.
 
Stuur je een artikel terug vanuit het buitenland, dan betaal je zelf de verzendkosten naar Nederland.
 
HEB JE NOG VRAGEN?
We helpen je graag. Stuur ons een mailtje info@twyst.nl. Op werkdagen reageren we meestal al binnen 1 uur.
 
Bellen kan ook op 0493 – 782 782 (ma t/m vr van 10:00 tot 18:00 u).