• GRATIS VERZENDING ! Vanaf €30
 • MA-VR VOOR 17:00 BESTELD? Vandaag Verzonden!
 • 30 DAGEN BEDENKTIJD! Helemaal Gratis!
 • call me 085 – 890 14 63

Retourneren

Bevalt je aankoop niet? Is het onverhoopt stuk? Dat is pech natuurlijk. Maar gelukkig zijn wij soepel met retourneren. Dus: kop op!

*Ruilen is helaas niet meer mogelijk! Wel kun je jouw bestelling retourneren en alvast een ander(e) artikel/maat bestellen. Jouw geretourneerde artikel(en) worden dan binnen 14 dagen op je rekening gestort*
 
Dit beloven wij je:
 
Na ontvangst heb je 30 dagen bedenktijd.
 
We zeuren nooit over waarom je iets terugstuurt. We storten je geld gewoon zo snel mogelijk terug, uiterlijk 14 dagen na jouw mededeling. Terugsturen vanuit Nederland is gratis.
 
Retourneren in 5 stappen
 1. Laat ons binnen 30 dagen nadat je je bestelling hebt ontvangen, weten dat je een artikel terug wilt sturen. Je ontvangt van ons per mail een retourlabel voor een pakketje of een envelop. 
 2. Het retourformulier zit bij je bestelling. Stuur deze mee met je retourzending. 
 3. Bestel of reserveer alvast het juiste artikel, anders is dat misschien niet meer in jouw maat verkrijgbaar. Dat zou jammer zijn. 
 4. Het in de - voor zover mogelijk - originele staat is en in de fabrieksverpakking zit.*
 5. Uiterlijk binnen 14 dagen na de ontbinding, stort onze betalingspartner Mollie het gehele aankoopbedrag terug op je bankrekening (inclusief eventuele verzend- en betaalkosten), creditcard of PayPal-account. In de praktijk duurt dit doorgaans niet langer dan 1-2 werkdagen. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen, of tot het moment dat u aangetoond heeft deze te hebben opgestuurd. Eventueel betaalde verzendkosten voor het heenzenden door Twyst worden alleen vergoed bij het volledig retourneren van de bestelling.
*Je bent natuurlijk vrij om je aankoop te passen. Voor de eventuele waardevermindering die ontstaat omdat je het artikel op een andere manier hebt gebruikt dan je in een winkel zou doen (zoals wassen, veelvuldig dragen of het verwijderen van labels) mogen we je aansprakelijk stellen.

Na de herroepingsmededeling heb je 14 dagen de tijd om je product naar ons terug te sturen.
 
================================

RETOURADRES
 
Twyst 
T.a.v. Retour afdeling
Amperestraat 15
3861NC Nijkerk
Nederland
================================

RETOURNEREN VANUIT NEDERLAND
 
Voor het retourzenden vanuit Nederland aan Twyst hoef je geen verzendkosten te betalen want wij sturen je, na het aanmelden van je retour via contact@twyst.nl of een telefoontje naar onze klantenservice, een retourlabel per mail waarvoor wij de kosten al betaald hebben. Print het retourlabel uit en plak deze over je eigen adresgegevens als je gebruik maakt van dezelfde envelop of hetzelfde doosje waarin wij het verstuurd hebben.
Het vooraf melden van je retourzending is niet verplicht, ook zonder geldt je herroepingsrecht om de artikelen te retouneren binnen 14 dagen na ontvangst.

================================

RETOURNEREN VANUIT BUITENLAND

Wil je vanuit het buitenland naar Nederland retourneren dan zijn de verzendkosten voor eigen rekening maar gunstig als je gebruik maakt van een DPD retourlabel dat je via Twyst ontvangt. Wat moet je doen;
 1. Meld het retour aan via contact@twyst.nl.
 2. Per mail ontvang je een DPD retourlabel, plak dit over je eigen adresgegevens als je gebruik maakt van het Twyst doosje.
 3. Breng het pakketje naar de dichtsbijzijnde DPD Parcelshop.
 4. Vraag om een verzendbewijs.

We betalen je zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na de herroeping terug. We houden de kosten voor het retourlabel voor verzending vanuit het buitenland in op het terug te storten bedrag (indien van toepassing).

De kosten voor het retourneren vanuit het buitenland zijn bij een bovenstaand beschreven aangemeld retour hetzelfde als het heenzenden door Twyst. De verzendtarieven (zowel heen als retour) zijn op deze Twyst pagina te vinden per land. 

Wil je gebruik maken van een andere vervoerder dan DPD dan zijn de kosten geheel voor eigen rekening. 

Wil je ruilen in een andere maat of kleur, bestel dan weer opnieuw via de website. 

================================
 
Je kunt ook het modelformulier voor herroeping hier downloaden en gebruiken.
 
Uitzonderingen op onze soepele regels
Je begrijpt vast wel dat er uitzonderingen zijn op het soepele retourneren bij Twyst. Maar als jij gewoon netjes met de spullen omgaat, is er niets aan de hand.
 
Hygiene producten zoals ondergoed waarvan de verzegeling na de levering is verbroken/verwijderd kunnen niet worden teruggestuurd. Artikelen die worden geruild of teruggestuurd, mogen niet zijn gedragen. Passen mag natuurlijk wel mits het niet direct op de huid gepast wordt dus met een short of slip eronder. Ook mag een artikel niet zijn gewassen of het labeltje eruit zijn geknipt. Als dit wel zo is, dan brengen wij de waardevermindering in rekening.

HEB JE NOG VRAGEN?
 
We helpen je graag. Stuur ons een mailtje contact@twyst.nl. Op werkdagen reageren we meestal al binnen 1 uur.
 
Bellen kan ook op +31 858 901 463 of chatten op onze site (ma t/m vr van 09:00 tot 17:00 u).