• GRATIS VERZENDING ! Vanaf €30
  • MA-VR VOOR 17:00 BESTELD? Vandaag Verzonden!
  • 30 DAGEN BEDENKTIJD! Helemaal Gratis!
  • call me 085 – 890 14 63
Sloggi
  1. 1
  2. 2
Stel een Oplopende Directie in
per pagina
Sloggi
  1. 1
  2. 2
Stel een Oplopende Directie in
per pagina

Sloggi ondergoed

Sloggi is het ideale merk voor geweldige basics, maar ook zeker voor de sensuele en spannende setjes. Voor zowel dames als heren biedt dit merk een zeer uniek en breed assortiment. Van een mooi boxershort tot een mooie string.  Het ondergoed zit niet alleen heerlijk, ook geeft het een heerlijk draagcomfort. Tevens ziet het underwear voor zowel mannen als vrouwen er ontzettend trendy uit.

Boxershorts en dames underwear

Alle boxers, string, slips en andere underwear producten die wij van Sloggi aanbieden zijn gemaakt van de beste materialen die ervoor zorgen dat de kwaliteit subliem is. De producten zorgen niet alleen voor heerlijk draagcomfort, doordat alle boxers, slips en strings en fantastisch uitzien zorgen ze ook nog eens voor heel veel extra zelfvertrouwen bij zowel mannen als vrouwen.

Sloggi voor heren en dames

Ook biedt Sloggi een nieuwe en zeer populaire sportlijn aan. Het ondergoed in deze lijn zorgen ervoor dat eventuele ongemakken tegengegaan worden en zijn perfect voor in de sportschool. Ook de hemdjes voor mannen en vrouwen zitten heerlijk en kunnen prima gedragen worden in de gym. Match jouw favoriete hemd met een van de leuke boxershorts en verbluf al je sportmaatjes. Alle producten uit de verschillende lijnen zijn verkrijgbaar in bepaalde basiskleuren maar ieder kledingstuk met gemak overheen gedragen kan worden. Kies jouw favoriete ondergoed en ervaar elke dag weer het gemak van heerlijk zittend en trendy ondergoed.