• GRATIS VERZENDING ! Vanaf €30
  • MA-VR VOOR 17:00 BESTELD? Vandaag Verzonden!
  • 30 DAGEN BEDENKTIJD! Helemaal Gratis!
  • call me 085 – 890 14 63

Verzending

* Alle bestellingen bij Twyst worden keurig door PostNL binnen Nederland & buitenland thuisbezorgd. Indien de bestelling bij ons op een werkdag voor 17.00 uur wordt geplaatst, versturen wij het nog diezelfde dag en levert PostNL in de regel de volgende dag binnen Nederland. Twyst verzendt niet op zaterdag, zon- en feestdagen. PostNL levert niet op zon- en feestdagen. PostNL levert in de regel ook in België de volgende dag of uiterlijk binnen drie werkdagen. In andere landen verschilt de levering per land. Levertijden zijn altijd een indicatie. LET OP: zodra de bestelling uit onze handen is, hebben wij geen invloed meer op de datum en het tijdstip van afleveren!

Bij bestellingen binnen Nederland worden er geen verzendkosten bij het aankoopbedrag berekend bij orders boven € 30,-. Dit maakt kopen bij Twyst zo aantrekkelijk!

Niet thuis op het moment van bezorging? Indien je bestelling door de brievenbus past, hoef je er niet voor thuis te blijven. In onze verzendmails zie je of je bestelling een brievenbuszending is of via de pakketdienst verzonden wordt.

Heb je een grotere bestelling die wij per pakketdienst dienen te versturen dan ontvangt je een Track&Trace code die je per mail krijgt toegestuurd zodat je altijd kunt zien wat de actuele status van de bestelling is. Zo ben je altijd op de hoogte van de locatie en de fase waarin je bestelling zich bevindt binnen het distributienetwerk. Wil je niet dat je pakket bij de buren afgeleverd wordt, geef dit dan duidelijk aan bij het veld "opmerkingen" in de winkelmand. Heb je andere wensen dan kun je dit ook in dat veld "opmerkingen" kenbaar te maken. Wij proberen hieraan te voldoen.

Wanneer je onverhoopt niet in de gelegenheid bent om het pakket in ontvangst te nemen, dan wordt de volgende dag nogmaals geprobeerd het pakket af te leveren. Ben je dan weer niet thuis dan ontvang je een briefje in de bus waarop diverse mogelijkheden kunnen staan. Het pakketje kan bijvoorbeeld bij het dichtstbijzijnde PostNL locatie of bij de buren zijn afgegeven. Je kunt ook een bezorger gemist kaart van PostNL ontvangen. Hiermee kun je, met een account, inloggen op de site van Niet Thuis van PostNL om een datum en tijdvak aan te geven waarop je wél thuis bent om het pakketje te laten leveren.

Verzending gebeurt volgens de voorwaarden van PostNL. Helaas wijken zij hier wel eens een enkele keer van af. Mocht dat gebeuren dan lossen wij dat altijd keurig met je op!

Wanneer je 7 werkdagen na ontvangst van onze verzendmail nog niks ontvangen hebt, dan kun je contact opnemen met onze klantenservice op werkdagen op telefoonnummer: +31 858 901 463 of de chat op de website (van 09.00 tot 17.00 uur) of via mail contact@twyst.nl. Wij starten een onderzoek in naar je zending.

Wij hanteren de volgende verzendtarieven:

Nederland €   3,95 (Gratis bij orders boven de € 30,-)
België: €   4,95 (Gratis bij orders boven de € 45,-)
Duitsland: €   4,95
Denemarken: €   8,95
Finland: € 16,95
Frankrijk: €   8,95
Griekenland: € 16,95
Ierland: € 13,50
Italië: € 13,50
Oostenrijk: €   8,95
Polen: €   8,95
Portugal: € 13,50
Spanje: € 13,50
Verenigd Koninkrijk: €   8,95
Zweden: € 13,50