• GRATIS VERZENDING vanaf €30,-
  • VOOR 17:00 BESTELD? Vandaag Verzonden!
  • 30 DAGEN RETOUR! Helemaal Gratis!
  • call me0493 - 782782

Verzending

Al uw bestellingen bij Twyst worden keurig door PostNL thuisbezorgd. Indien de bestelling bij ons op een werkdag voor 17.00 uur wordt geplaatst, versturen wij het nog diezelfde dag en levert PostNL in de regel de volgende dag. Twyst verzendt niet op zaterdag, zon- en feestdagen. PostNL levert niet op zon-, feestdagen en maandagen.

Bij bestellingen binnen Nederland worden er geen verzendkosten bij het aankoopbedrag berekend bij orders boven € 30,-. Dit maakt kopen bij Twyst zo aantrekkelijk!

Niet thuis op het moment van bezorging? Indien uw bestelling door de brievenbus past, hoeft u er niet voor thuis te blijven. In onze verzendmails ziet u of uw bestelling een brievenbuszending is danwel via pakketdienst verzonden wordt.

Heeft u een grotere bestelling die wij per pakketdienst dienen te versturen dan ontvangt u een Track&Trace code die u per mail krijgt toegestuurd zodat u altijd kunt zien wat de actuele status van de bestelling is. Zo bent u altijd op de hoogte van de locatie en de fase waarin uw bestelling zich bevindt binnen het distributienetwerk. Wilt u niet dat uw pakket bij de buren afgeleverd wordt, geef dit dan duidelijk aan in het daartoe bestemde veld bij het afrekenen van uw bestelling. Heeft u andere wensen dan dient u dit in het veld "aanvullende gegevens" kenbaar te maken. Wij proberen hier aan te voldoen.

Wanneer u onverhoopt niet in de gelegenheid bent om het pakket in ontvangst te nemen, dan wordt de volgende dag nogmaals geprobeerd het pakket af te leveren. Bent u dan weer niet thuis dan ontvangt u een briefje in de bus waarop diverse mogelijkheden kunnen staan. Het pakketje kan bijvoorbeeld bij het dichtstbijzijnde postagentschap of bij de buren zijn afgegeven. U kunt ook een niet-thuis code hebben ontvangen. Hiermee kunt u, met een account, inloggen op de site van de MijnPakket Service van PostNL om een datum en tijdvak aan te geven waarop u wél thuis bent om het pakketje te laten leveren.

Verzending gebeurt volgens de voorwaarden van PostNL. Helaas wijken zij hier wel eens een enkele keer van af. Mocht dat gebeuren dan lossen wij dat altijd keurig met u op!

Wanneer u 7 werkdagen na ontvangst van onze verzendmail nog niks ontvangen heeft, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice op telefoonnummer: 0493 - 782 782 (van 10.00 tot 18.00 uur) of via mail info@twyst.nl
Wij starten een onderzoek in naar uw zending.

Wij hanteren de volgende verzendtarieven:

Nederland € 3,95
België: € 4,95
Duitsland: € 4,95
Frankrijk: € 4,95
Verenigd Koninkrijk: € 11,75
Spanje: € 17,75
Zwisterland: € 17,95
Italië: € 14,95
Noorwegen: € 17,75
Portugal: € 29,95
Ierland: € 31,75
Oostenrijk: € 10,50
Denemarken: € 11,00